Cosmetische Acupunctuur Limburg
                                                                         anti-aging therapy
 

De behandeling: 

Cosmetische acupunctuur, ook wel esthetische acupunctuur genoemd, is een vrijwel pijnloze, natuurlijke en veilige manier om je gezicht te verjongen zonder operatie en zonder chemische peelings, botox of giftige fillers. Cosmetische acupunctuur is een combinatie van traditionele Chinese acupunctuur en facelift technieken. Het is een effectieve en subtiele behandeling waarbij u er jaren jonger uitziet. We voeden de huid van binnen uit d.m.v. Voedings supplementen en klassieke acupunctuur en behandelen de huid zelf door dunne naaldjes te plaatsen waardoor o.a. de collageen productie een boost krijgt en verklevingen losraken.


We maken gebruik van zeer dunne naaldjes van 0.14 tot 0.16 mm dik die speciaal voor het gezicht ontwikkeld zijn. Hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos. 


                                                                                                                                          

 De belangrijkste effecten van Cosmetische acupunctuur:


- Stimuleert de productie van collageenweefsel (verbeterde elasticiteit van de huid)

- Verwijdert of vermindert rimpels/lijntjes

- Normaliseert de spierspanning van het gezicht.

- Verbetert de doorbloeding van de huid en onderhuids bindweefel en spieren.

- Zorgt voor een betere vochthuishouding.

                                                                              

Wij raden in het algemeen totaal 8-10 behandelingen aan om een langdurend resultaat te waarborgen. De eerste 2-3 weken twee behandelingen per week en daarna 4 weken een behandeling per week. 

Vervolgens is het raadzaam om een onderhoudsbehandeling te doen tegen een gunstig tarief van 55 euro per behandeling (iedere 3 maanden een behandeling)


Indicaties: 

cosmetische acupunctuur parkstad-limburg, gezichtsverjonging zuid limburg

- Rimpels en lijntjes

- Hangende oogleden en dropping face

- Wallen en/of donkere kringen onder de ogen

- Pigmentvlekken

- Littekens

- Acne

- Alopecia/haarverlies

- Cellulitis 


Esthetische acupunctuur vermindert ouderdomsverschijnselen, de nadruk ligt hierbij vooral op het verjongen van het gelaat. D.m.v. het verbeteren van de collageenproductie, het verbeteren van de doorbloeding en het optimaliseren van de vochthuishouding van de huid zult u er fitter en frisser uitzien zonder uw gezichtsexpressie te verliezen.

We behandelen met zeer fijne dunne naaldjes van 0.14-0.16 mm dik hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos en zullen niet snel blauwe plekjes en zwellingen ontstaan.


cosmetische acupunctuur kerkrade, anti rimpel behandeling parkstad-limburg

Uw eigen leefstijl is ook van belang bij het bereiken van een mooi eindresultaat. Niet roken, voorzichtig omgaan met zonlicht, beperken van alcohol,  veel groente, fruit en water en een goede nachtrust zijn van vitaal belang. Dure gezichtscrèmes zijn meestal zonde van uw geld! Met een goedkope vochtinbrengende crème bereikt u hetzelfde resultaat. Ook natuurlijke kokos-olie is een prima en goedkoop alternatief. De echte voeding komt immers van binnenuit. Wel adviseren we vaak voedings supplementen (waaronder vitamine D en K, Vitamine B-complex, Zink en Omega 3 vetzuren)                     


Het duurt gemiddeld ongeveer 4 weken tot de nieuwe beter gevoede huidcellen de oppervlakte bereiken vandaar dat het echte resultaat na ongeveer een maand te zien is. .

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info