Cosmetische Acupunctuur Limburg
                                                                         anti-aging therapy
 

Praktijk gegevens / disclaimer: 


Cosmetische acupunctuur Limburg   /   Praktijk voor Chinese geneeskunde Landgraaf  

ortho-moluculaire voeding, gezichtsbehandeling limburg, acupunctuur westelijke mijnstreek

  

Dormigstraat 21 a


6371VX  Landgraaf 


Telefoon: 06-146 89 149 

 

E-mail:  mail@cosmetische-acupunctuurlimburg.nl


K.v.K. nummer: 62199129


A.G.B. code praktijk: 90059996


A.G.B. code zorgverlener: 90100395


B.T.W. nr:  NL001813955B63


Beroepsvereniging: N.V.A.  lidnr: D4146


B.I.G. nummer: 29048939404 


Disclaimer:

 

Aansprakelijkheid:


De inhoud op de website/webpagina is van algemene informatieve aard. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

•U bepaalt zelf de waarde van de informatie voor uw eigen situatie. U blijft zelf verantwoordelijk voor de acties die u onderneemt of laat aangaande uw gezondheid. We raden overigens vrijblijvend aan om uw arts te raadplegen als u informatie en advies wilt hebben aangaande uw specifieke situatie. De eigenaar van deze website aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade die zou kunnen voortkomen uit het gebruik van informatie, links of richtlijnen op deze website.

•De eigenaar van deze website is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct of indirect, die op enige wijze is ontstaan of voortvloeit uit:

- Het gebruik van de website/webpagina en de inhoud, of de wijziging of de niet beschikbaarheid van de website en de inhoud;                                                          

- Het gebruik van hyperlinks naar websites van derden en de inhoud, of de niet beschikbaarheid van de hyperlinks.  


Intellectuele eigendom:

De auteursrechten op de website/webpagina(s) berusten bij de eigenaar van de website, tenzij anders aangegeven. Het is toegestaan de inhoud voor persoonlijk gebruik te downloaden of te printen. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan (een gedeelte of gedeeltes van) de inhoud voor andere doeleinden te gebruiken en in het bijzonder niet voor commerciële exploitatie.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk opleveren  op intellectuele eigendomsrechten en/of in strijd zijn met wet- en regelgeving op onder meer het gebied van privacy.skin-therapy in parkstad-limburg, huidveroudering therapie limburg.Tot snel!
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info